Camerabewaking

Een camera observeert, herkent, registreert en identificeert.

Camerabewaking

Samen met alle DES Bedrijven zijn we gespecialiseerd op verschillende vlakken, ons zuster bedrijf DES Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in camerabewaking.

Camerabewaking is een effectieve manier om inbraken en vandalisme te voorkomen. Door het plaatsen van camerabewakingssystemen kunnen potentiële inbrekers worden afgeschrikt. De aanwezigheid van zichtbare camera’s fungeert als een sterke preventieve maatregel, aangezien criminelen minder geneigd zijn om hun activiteiten voort te zetten als ze weten dat ze worden opgenomen. Camerabewaking biedt niet alleen een gevoel van veiligheid, maar kan ook dienen als bewijsmateriaal bij eventuele incidenten. Bij DES Beveiligingstechniek wordt het belang van camerabewaking begrepen en worden er professionele systemen ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden die voldoen aan jouw specifieke beveiligingsbehoeften.

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor camerabewaking; bijvoorbeeld voor het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van inbrekers. Een camera observeert, herkent, registreert en identificeert. Kortom ze kunnen voor meerdere doeleinden worden ingesteld. Ook kan de desbetreffende camera beelden opslaan om later terug te kijken, om pakketjes te volgen in logistieke centra of om auto’s te registreren bij slagbomen.

Vraag offerte op
Contact DES Beveiligingstechniek

    DES MOOI WERK