Over JWR Elektrotechniek

Met een vakkundig en betrokken team van erkende installateurs ontwerpen, installeren én onderhouden wij elektrotechnische-, communicatie- en beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

JWR elektrotechniek kent een lange historie. Sinds de oprichting in 1945, is het bedrijf uitgegroeid naar een zelfstandige, florerende organisatie met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Het bedrijf houdt zich met name bezig met het ontwerp, de aanleg van en het onderhoud aan elektrotechnische installaties.

 

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen ElektrotechniekDES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek, DES Retailtechniek NVO Verdelerbouw en Regio Service.

 

Waar wij voor staan

DES-kundig
Het team van JWR Elektrotechniek bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat hoog in ons vandaal. Afspraak is afspraak en wij doen wat we beloven. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

 

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp.

 

Samen
Bij JWR Elektrotechniek staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het resultaat.

 

Dynamisch
JWR Elektrotechniek is dynamisch in de breedste zin van het woord. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

 

Visie

JWR staat voor de kracht van de connectie. Betrouwbaar, hoogwaardig en oplossingsgericht bij zowel de klantrelatie als bij het product elektrotechnische installaties.

Missie

Vanuit expertise, capaciteit en kwaliteit zetten wij ons in voor het beste resultaat voor alle partijen. Wij ontzorgen en zetten in op een langdurige relatie. Hierbij werken en communiceren wij laagdrempelig, weloverwogen en met veel plezier

 

    DES MOOI WERK