Verlichting en lichtregelsystemen

Maatwerk oplossingen voor iedere klant. Hetzij sfeervol, functioneel, energiezuinig of duurzaam.

Verlichting

Met behulp van onze creativiteit en samenwerking met gerenommeerde merken en leveranciers, hebben we ons gespecialiseerd in de expertise van (nood)verlichting. We zijn in staat om een volledig verlichtingsplan op maat te ontwerpen en te realiseren dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Het belang van verlichting mag niet worden onderschat, aangezien het een aanzienlijke invloed heeft op het welzijn en gedrag van mensen. Door het gebruik van geschikte verlichting kunnen we vermoeidheid verminderen en de gemoedstoestand verbeteren. Bovendien zorgt een zorgvuldige afstemming van lichtverdeling, lichtopbrengst en lichtkleur voor verbeterde prestaties op de werkvloer en een aangenamer woongevoel.

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om de cruciale aspecten van verlichtingstechniek te herkennen, waarvan deze vaak worden onderschat. We zijn bekend met de specifieke vereisten die een project succesvol maken en hebben een scherp oog voor detail. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies en om bestaande verlichting te vervangen door energiezuinige led-verlichting, wat resulteert in een zeer realistische Return On Investment (ROI).

Om onze doelen te verwezenlijken, maken we gebruik van hoogwaardige gebouwbeheersystemen van uitstekende kwaliteit die ons in staat stellen om de verlichting optimaal te beheren en te controleren.

Vraag offerte op

Lichtregelsystemen

Door gebruik te maken van geavanceerde lichtregelsystemen kunnen we de verlichting op een uiterst efficiƫnte en energiezuinige manier beheren. Deze systemen maken het mogelijk om de verlichting automatisch aan te sturen op basis van vaste tijden, aanwezigheid en beweging. Bovendien zijn ze ook afhankelijk van natuurlijk daglicht, waardoor het energieverbruik wordt geminimaliseerd, de levensduur van de verlichting wordt verlengd en de Total Cost of Ownership (TCO) financieel aantrekkelijker wordt.

Door middel van deze lichtregelsystemen kunnen we de verlichting optimaal afstemmen en zo efficiƫnt mogelijk gebruik maken van energiebronnen. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen, maar draagt ook bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere verlichtingsoplossing. Door het verminderen van het energieverbruik dragen we bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en verminderen we de ecologische impact van onze verlichtingsprojecten.

Denk hierbij aan:

  • Projectverlichting;
  • Kantoorverlichting;
  • Sfeerverlichting;
  • LED-verlichting;
  • Lichtberekening;
  • Noodverlichting installatie;
  • Terreinverlichting;
  • Gevelverlichting.

    DES MOOI WERK