JWR elektrotechniek

20 mei 2022

JWR elektrotechniek sluit aan bij DES Group

Dutch Electrical Solutions (DES Group) en JWR elektrotechniek (JWR) gaan samenwerken. Op woensdag 18 mei jl. is in het bijzijn van directie en management de samenwerking beklonken. Met deze samenwerking stelt JWR haar toekomst veilig en verstevigt DES Group haar marktpositie voor o.a. utiliteit en beheer, service & onderhoud op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek.

JWR elektrotechniek uit Wijchen heeft een rijke historie en realiseert al meer dan 77 jaar projecten op het gebied van elektrotechniek. Om de continuïteit voor de komende jaren veilig te stellen is eigenaar Jan-Willem de Rover op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die past bij de filosofie en bedrijfscultuur van JWR. ‘In de zoektocht hoe ik mijn medewerkers in de toekomst met dezelfde passie aan projecten voor onze klanten kan laten werken, ben ik bijna een jaar geleden in contact gekomen met DES Group’ vertelt Jan-Willem de  Rover. ‘In verschillende gesprekken is duidelijk geworden dat JWR en DES veel overeenkomsten hebben en elkaar prima aanvullen. Vakkennis, kwaliteit en plezier zijn kenmerken van beide bedrijven’.

Joris Verheggen van DES Group, vult aan: ‘Beide bedrijven geloven in de kracht van verbinding, met onze medewerkers en zeker ook met onze klanten en leveranciers. Trots kunnen we zeggen dat beide bedrijven vele tevreden terugkerende klanten hebben, waarvoor we dagelijks werken aan vele kleine en grote projecten.’ JWR elektrotechniek zal haar activiteiten blijven voortzetten onder haar eigen naam. ‘Belangrijk dat de cultuur van JWR zoveel mogelijk onveranderd blijft.’, geeft Jan-Willem aan.

Het zittende management van JWR zal ondersteund worden door DES group. Jan-Willem blijft met name commercieel betrokken. Joris benadrukt: ‘Jan-Willem blijft zeker nog betrokken om de samenwerking vorm te geven en specifiek voor de klantrelaties. Jan-Willem vindt het leuk om te doen en voegt graag nog waarde toe.’

Joris vult tot slot aan: ‘Wij behouden het goede en natuurlijk zullen we kijken waar mogelijkheden zijn voor optimalisatie en synergie binnen de groep.’

Over DES Group

DES Group is een bundeling van 6 bedrijven actief in de elektrotechniek: Verheggen Elektrotechniek, Valkenaars Elektrotechniek, DES Service & Onderhoud, DES Beveiligingstechniek (MCS & BSS), NVO Verdelerbouw. De projecten waaraan gewerkt wordt, hebben betrekking op wonen, werken, leren en recreëren op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek en beveiligingstechniek.

Lees meer op www.desgroup.nl.

Over JWR elektrotechniek

JWR elektrotechniek kent een lange historie. Sinds de oprichting in 1945, is het bedrijf uitgegroeid naar en zelfstandige, florerende organisatie met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf houdt zicht met name bezig met het ontwerp, aanleg en het onderhoud aan elektrotechnische installaties.

    DES MOOI WERK