Nieuwbouw Plus Ultra II Wageningen

25 september 2023

Nieuwbouw Plus Ultra II Wageningen

Nieuwbouw Plus Ultra II op Wageningen Campus

Plus Ultra II biedt bedrijven de kans te groeien in het hart van de Wageningse campus. Op de business strip van dit unieke ecosysteem rond landbouw, voeding, gezondheid en duurzaamheid komt Plus Ultra II met ca. 10.500 m2 ruimte voor duurzame bedrijvigheid. Plus Ultra II zal een grote groep ondernemende bedrijven, starters en student-challenges samenbrengen. De plek voor deze community zal bijdragen aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart in het middelpunt van de Wageningse campus.

Plus Ultra II wordt een flexibel indeelbaar en transparant gebouw, welke middels een fysieke verbinding gekoppeld wordt aan Plus Ultra. Het centrale trappenhuis met daarin alle gedeelde faciliteiten dragen bij aan het stimuleren van ontmoeting tussen de verschillende huurders.

Plus Ultra II faciliteert onderzoek rond de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Iedere onderneming kan haar onderzoeksruimte zelf naar wens indelen. Plus Ultra II biedt ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Daarnaast zijn er gedeelde faciliteiten, zoals vergaderruimten, informele zithoeken, sanitaire voorzieningen en koffievoorzieningen. Zo zijn er alle voorzieningen voor zowel startende als groeiende innovatieve ondernemers, bedrijven en instellingen.

JWR is verantwoordelijk voor het ontwerp en de aanleg van alle elektrotechnische installaties. De samenwerking bevalt zo goed dat er reeds vervolgprojecten zijn voortgekomen.

 

 

Utiliteit

    DES MOOI WERK